Опозиція Сирії захопила в полон бойовиків з Росії: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Опозиція Сирії захопила в полон бойовиків з Росії: опубліковані фото

Опозиція Сирії захопила в полон бойовиків з Росії: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Четверо бойовиків, двоє з яких громадяни Росії, були захоплені в полон сирійськими демократичними силами, які ведуть боротьбу з тероризмом в країні за підтримки міжнародної коаліції на чолі з США.

Фото захоплених в полон бойовиків були опубліковані на офіційному сайті сирійської опозиції, передає ONLINE.UA.

Підозрюваних у тероризмі затримали під час спецоперації. Вони можуть бути причетні до організацій терактів на півночі Сирії, в місті Ер-Ракка.

Серед потрапивших в полон до сирійської опозиції бойовиків присутні Усмат Атта (Usmat Attayev) і Мохаммед Джавад Хан (Mohammed Jawad Khan), які мають російські паспорти, Абдул Рауф Турані (Abdul Raouf Turani) - афганець, Амр Оузуноглу (Amr Ouzunoglu) - турок. До якого саме терористичного угруповання вони належать, в повідомленні не вказано.

Нагадаємо, раніше Трамп заявив про перемогу над терористами "Ісламської держави" в Сирії і повідомив про повне виведення з території цієї країни американських військ. Держсекретар США Майк Помпео також підтверджував, що в Сирії розгромлено 99% угруповання ІД.

Але після цього стало відомо, що США поставили жорсткий ультиматум щодо Сирії. Радник Трампа з нацбезпеки Джон Болтон заявив, що США не стануть виводити свої війська з північного сходу Сирії, якщо Туреччина не відмовиться від наступу на сирійських курдів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Туреччині відповіли на ультиматум США. Там заявили, що продовжать відкладену військову операцію проти курдських бійців на півночі Сирії в разі затримки виведення американських військ з регіону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?