Вибух в центрі Парижа: під уламками знайшли тіло ще одного загиблого
Категорія
Світ
Дата публікації

Вибух в центрі Парижа: під уламками знайшли тіло ще одного загиблого

Вибух в центрі Парижа: під уламками знайшли тіло ще одного загиблого
Джерело:  online.ua

Число загиблих під час вибуху в центрі Парижа збільшилася до чотирьох. 13 січня рятівники знайшли під завалами тіло загиблої жінки, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на АР.

Жертвами вибуху стали ще троє осіб - туристка з Іспанії і двоє пожежників. Крім того, півсотні людей отримали поранення, десять з них знаходяться у важкому стані.

Представник пожежної служби Парижа Ерік Мулен розповів, що на місці вибуху рятувальну операцію проводили 30 пожежних, які шукали жертв, серед уламків і розбитих автомобілів. Також міська влада повідомила, що жителів 12 сусідніх будинків, які отримали пошкодження, довелося евакуювати. Кільком десяткам сімей надали тимчасове житло.

Слід зазначити, що раніше стало відомо, під час вибуху в Парижі постраждав українець - потерпілий проживав в готелі навпроти будинку, де стався вибух. Він отримав незначні пошкодження.

Нагадаємо, потужний вибух в Парижі прогримів вранці 12 січня в булочній на вулиці Рю-де-Тревіз. Він був такої сили, що в довколишніх будинках розбилися вікна, почалася пожежа. Причиною вибуху, за версією правоохоронців, став витік газу.

Раніше ONLINE.UA публікував відео з місця вибуху в Парижі, в результаті якого постраждали понад 50 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?