Штаб ООС: ситуація на Донбасі напружена - є поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Штаб ООС: ситуація на Донбасі напружена - є поранені

Штаб ООС: ситуація на Донбасі напружена - є поранені
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі почала загострюватися: минулої доби бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню. 1 український військовий отримав поранення. Протягом поточної доби окупанти відкривали вогонь по позиціях ОС в районі Новомихайлівки, 1 військовослужбовця поранено.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

У смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" бойовики обстрілювали українські позиції в районі н.п. Красногорівка, міста Авдіївка, селищ Піски, Опитне, Лебединське, Гнутове та Березове.

"У смузі дії оперативно-тактичного угрупування "Північ" окупанти здійснили обстріли позицій наших військових з гранатометів в районі н.п. Новгородське, з БМП-2, великокаліберних кулеметів - в районі селища Новотошківське, зі стрілецької зброї - на ділянці розведення сил і засобів сторін неподалік Станиці Луганської", - підкреслили у штабі.

 За даними розвідки, 13 січня 4 окупанти загинули та 3 отримали поранення.

"Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби.Протягом поточної доби в смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" ворог відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях українських військових в районі населеного пункту Новомихайлівка", - сказано в повідомленні.

Цієї доби один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Росія готує небезпечну провокацію на Донбасі, в якій планує звинуватити Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?