"США можуть завдати потужного удару": американські ЗМІ повідомляють тривожні новини
Категорія
Світ
Дата публікації

"США можуть завдати потужного удару": американські ЗМІ повідомляють тривожні новини

"США можуть завдати потужного удару": американські ЗМІ повідомляють тривожні новини
Джерело:  online.ua

Рада національної безпеки США на чолі з радником президента Джоном Болтоном звернулася у Пентагон з проханням розробити можливі варіанти нанесення удару по Ірану. Про це повідомило видання The Wall Street Journal з посиланням на колишніх і чинних офіційних осіб, передає ONLINE.UA.

Відомо, що дане звернення надійшло після обстрілу кварталу у Багдаді, в якому, зокрема, розташоване посольство США в Іраку. За словами співрозмовників видання, інформація про можливий удар по Ірану викликала занепокоєння у Держдепі та Пентагоні.

"Після обстрілу кварталу у Багдаді Джон Болтон провів низку зустрічей, на яких обговорював "рішучу відповідь" на нього. Тоді ж Пентагон отримав запит щодо можливості нанесення ударів по Ірану", - передає американське ЗМІ.

На даний момент, незрозуміло, чи знає Трамп про цей запит та наскільки серйозні наміри має Рада нацбезпеки.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше  президент США Дональд Трамп полаявся з прем’єркою Британії Терезою Мей через Іран.  Зазначається, що політикиня зателефонувала Трампу, коли той був на борту літака до Парижа, щоб привітати його з результатами проміжних виборів, однак у відповідЬ почула не слова подяки, а жорстку критику.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?