"Робимо подарунок ворогам": для чого Лукашенко зустрічався з кумом Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

"Робимо подарунок ворогам": для чого Лукашенко зустрічався з кумом Путіна

"Робимо подарунок ворогам": для чого Лукашенко зустрічався з кумом Путіна
Джерело:  online.ua

Білоруський лідер Олександр Лукашенко провів переговори з лідером проросійської організації "Український вибір - право народу" та кумом Володимира Путіна Віктором Медведчуком. Зазначається, що політики обговорили необхідність "якнайшвидшого врегулювання конфлікту в Україні".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

"Це непорозуміння (інакше не назвеш) треба закінчувати. Братські республіки, народи... Робимо нашим ворогам і суперникам подарунок своїми руками", - заявив Лукашенко.

Білоруський лідер стверджує, що йому важливо почути позицію Медведчука з багатьох питань, особливо по тих подіях, які розгортаються в Україні. Також він зазначив, що знає позицію Медведчука про "нормалізацію ситуації між Росією і Україною".

"Ви володієте інформацією і про політику, цієї внутрішньої політичної кухні, яка зараз розгортається. З точки зору нашої подальшої поведінки - Білорусі - нам дуже важлива ваша інформація. Ви повинні мене якось зорієнтувати у цій ситуації", - заявив Лукашенко Медведчуку.

Нагадаємо, раніше Лукашенко поскаржився на те, що Росія хоче інкорпорувати Білорусь до складу РФ під приводом "глибокої інтеграції".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Лукашенко зізнався, чого вони з Путіним насправді бояться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?