"Що це таке?": фанати не втомлюються критикувати фігуру та стиль Ріанни
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Що це таке?": фанати не втомлюються критикувати фігуру та стиль Ріанни

"Що це таке?": фанати не втомлюються критикувати фігуру та стиль Ріанни
Джерело:  online.ua

Популярне видання Vogue опублікувало у мережі світлини епатажної поп-співачки Ріанни в нью-йоркському аеропорту імені Джона Кеннеді. Ці фото спровокували нові суперечки: одні фанати невдоволені пишними формами красуні, інші - безжалісно критикують її стиль. На щастя, залишилися й ті, хто любить артистку не за зовнішній вигляд, а за творчість і талант, передає ONLINE.UA.

На фото співачка в світлих джинсах, чорній кофтині британського бренду Trapstar, темній куртці оверсайз і з сумкою від Dior. Образ зірка доповнила чорними сонцезахисними окулярами і коричневими уггі.

Остання деталь гардеробу обурила більшість шанувальників. Вони звернули увагу на те, що таке взуття давно вийшло з моди, а також псує образ артистки.

"Ну, і що це таке? Ріанна забула, що вона поп-ікона та приклад для жінок всієї планети?; все псують не чобітки, а зайві кілограми! потрібно худнути!; скільки можна писати ці жахливі коментарі: вона - богиня, а ви - прості смертні; хм, щось пішло не так; вона любить пончики більше, ніж музику; я не можу дивитися на це вбрання - жахливо", - пишуть обурені фанати.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  фотографії відвертого костюма американської співачки Ріанни  з фестивалю Coachella викликали неоднозначну реакцію шанувальників. Зірка з’явилася на публіці в напівпрозорому полотні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?