У Путіна нарешті відреагували на погрози Лукашенко
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна нарешті відреагували на погрози Лукашенко

У Путіна нарешті відреагували на погрози Лукашенко
Джерело:  online.ua

В Кремлі відреагували на обурення білоруського лідера Олександра Лукашенко через податки на нафту, заявивши, що невдоволення Білорусі розуміють. Проте, що цікаво, прем'єр РФ Дмитро Медведєв наголосив, що "Росія ніколи не обіцяла" компенсацій, передає ONLINE.UA з посиланням на російський "Інтерфакс".

У Путіна додали, що переговори між двома країнами щодо так званого «нафтового маневру» продовжуються.

"При цьому хочу ще раз нагадати, що, по-перше, ми ніколи не обіцяли компенсувати неотримані доходи інших країн, нехай навіть найближчих", - каже Медведєв.

Окрім того, він вкотре нагадав, що Росія надає Білорусі велику кредитну допомогу в умовах, коли їй самій закритий доступ на західні фінансові ринки. Він наголосив, що "Мінськ повинен це цінувати".

"По суті, ми допомагаємо, позичаючи гроші з нашої економіки. Це треба цінувати, розмірковуючи про союзницькі відносини", – пояснив Медведєв.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше білоруський президент Олександр Лукашенко заявив, що Росія може втратити "єдиного союзника" на західному напрямку через відсутність домовленостей щодо компенсації за податковий маневр в нафтовій сфері. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?