Поліція Києва оточила медуніверситет Богомольця: що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Поліція Києва оточила медуніверситет Богомольця: що сталося

Поліція Києва оточила медуніверситет Богомольця: що сталося
Джерело:  online.ua

Поліція міста Києва посилила патрулювання в районі будівлі медичного університету імені Богомольця через спроби штурму установи, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУНП.

Зазначається, що на даний момент ситуація під адмінбудинком вишу спокійна, поліція закликала сторони конфлікту вирішувати всі питання в правовому полі.

"Надійшло повідомлення про те, що в приміщення університету увійшли невідомі особи і виник конфлікт з охороною. На виклик прибули наряди патрульних і слідчо-оперативна група. Зараз правоохоронці збирають пояснення в учасників події. На місці знаходилися співробітники Державної виконавчої служби, які звернулися з проханням забезпечити правопорядок", - сказано в повідомленні.

 Як відомо, раніше в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун заявила, що колишня очільниця Національного медичного університету ім. Богомольця Катерина Амосова разом зі своїми прихильниками штурмує вуз.

Нагадаємо, в п'ятницю, 11 січня, Міністерство охорони здоров'я втретє звільнило Амосову з посади ректора. До цього, 22 грудня 2018 року Окружний адміністративний суд Києва призупинив попередній наказ МОЗ про звільнення Катерини Амосової і заборонив будь-кому, крім Амосової, обіймати посаду ректора.

Раніше ONLINE.UA писав про життєвий шлях геніального українського кардіохірурга Миколи Амосова. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?