Трамп: у мене для Росії є погана новина
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп: у мене для Росії є погана новина

Трамп: у мене для Росії є погана новина
Джерело:  online.ua

Очільник Білого дому Дональд Трамп стверджує, що зростання видобутку нафти в США є "поганою новиною для Росії", передає ONLINE.UA з посиланням на Twitter американського лідера.

"Ціни на паливо падають у США, тому що президент Трамп здійснив дерегуляцію енергетики, і тепер ми виробляємо набагато більше нафти, ніж будь-коли", - процитував президент програму Fox&Friends. - Але це погана новина для Росії: чому ж президент Трамп зміг таке зробити? Що, думали, він працював на Кремль?".

Варто зазначити, що станом на 14 січня ціни на нафту опустилися нижче 60 доларів за барель, змінивши тенденцію до подорожчання, яка тривала протягом дев'яти сесій, під час якої вартість зросла майже на 10%, що стало дворічним рекордом.

До слова, нещодавно в Росії оголосили про початок скорочення обсягів видобутку нафти, про що домовилися на засіданні ОПЕК у грудні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що контррозвідка США намагалася з’ясувати, чи президент США Дональд Трамп секретно не працював на владу Росії проти інтересів Вашингтона. Однією із причин таких перевірок стало звільнення директора ФБР 2 роки тому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?