У Польщі вбили відомого політика - з'явилися шокуючі подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Польщі вбили відомого політика - з'явилися шокуючі подробиці

У Польщі вбили відомого політика - з'явилися шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

У Польщі помер відомий політик та мер Гданська Павел Адамович, якого в ході благодійного концерту атакував нападник із ножем та поранив у серце. Цю інформацію офіційно підтвердив головний лікар гданської лікарні, передає ONLINE.UA з посиланням на TVP Info.

Зазначається, що боротьба за його життя тривала всю ніч. Після поранення Адамович пережив п’ятигодинну операцію, проте продовжував залишатися у вкрай важкому стані. Він не міг самостійно дихати.

"Напад на мера Гданська Павла Адамовича відбувся в неділю ввечері під час благодійного концерту. Нападник Стефан В. вибіг на сцену і кілька разів ударив ножем політика. Потім чоловік взяв мікрофон і звернувся до глядачів, заявивши, що невинно відсидів у в’язниці, а опозиційна "Громадянська платформа" його катувала. Саме тому він і напав на Адамовича", - сказано в повідомленні.

За попередніми даними, нападник мав співучасників. Однак точну інформацію оприлюднять після розслідування. Також відомо, що нападник страждав психічним захворюванням.

Павел Адамович був мером Гданська з 1998 року. У листопаді минулого року його переобрали на новий термін.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше, політична еліта Молдови переконана, що аварія, в яку потрапив кортеж з Ігорем Додоном, була спробою вбивства президента країни. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?