Вайлдер - Ф'юрі: відомі дата і місце проведення реваншу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Вайлдер - Ф'юрі: відомі дата і місце проведення реваншу

Вайлдер - Ф'юрі: відомі дата і місце проведення реваншу
Джерело:  online.ua

В період з кінця травня до початку червня цього року має відбутися реванш чемпіона світу за версією WBC у суперважкій вазі Деонтея Вайлдера і Тайсона Ф'юрі. Про це повідомляє видання  The Ring  з посиланням на власні джерела, передає ONLINE.UA.

За попередніми даними, бій пройде або в Брукліні на арені Barclays Center, або в Лас-Вегасі на T-Mobile Arena. Також вказано, що, швидше за все, поєдинок буде транслюватися по системі PPV.

Варто зазначити, що раніше промоутер Тайсона Ф'юрі заявив, що реванш з Вайлдером пройде до червня. Перший поєдинок боксерів завершився внічию, при цьому Вайлдер двічі відправляв суперника в нокдаун.

Нагадаємо, нещодавно боксер Ділліан Вайт кинув виклик чемпіону світу за версією WBC Деонтею Вайлдеру, а також розкритикував минулого суперника американця — Тайсона Ф’юрі.  Раніше сам Уайт, програючи на картках суддів, потужним ударом відправив Дерека Чісору в нокаут.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше чемпіон світу за версією IBF, WBA, WBO, IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа заявив, що  хоче вийти на ринг проти чемпіона світу за версією WBC Деонтея Уайлдера вже в квітні наступного року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?