Ситуація на Донбасі загострюється - бійці ЗСУ зазнали важких втрат
Категорія
Україна
Дата публікації

Ситуація на Донбасі загострюється - бійці ЗСУ зазнали важких втрат

Ситуація на Донбасі загострюється - бійці ЗСУ зазнали важких втрат
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі продовжує загострюватися. Минулої доби російські окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню. В смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" противник обстріляв позиції українських військ в районі населеного пункту Новомихайлівка з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Зазначається, що з гранатометів окупанти били поблизу селища Павлопіль, з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Старогнатівка, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі селищ Чермалик і Тарамчук, з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі населених пунктів Піски і Водяне.

"В смузі дій оперативно-тактичного угрупування Північ" російсько-окупаційні війська вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі населеного пункту Гладосове, двічі з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі населеного пункту Новотошківське, з гранатометів – в районі населеного пункту Кримське, з гранатометів та стрілецької зброї – поблизу селища Трьохізбенка", - сказано в повідомленні.

Внаслідок ворожих обстрілів, протягом минулої доби один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув та двоє отримали поранення.

Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Росія поставляє бойовикам психотропні препарати замість вітамінів, щоб збільшити витривалість окупантів і зменшити почуття страху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?