"Завтра може померти Дуда": в Польщі невідомі готують замах на президента
Категорія
Світ
Дата публікації

"Завтра може померти Дуда": в Польщі невідомі готують замах на президента

"Завтра може померти Дуда": в Польщі невідомі готують замах на президента
Джерело:  online.ua

Поліція Варшави затримала місцевого жителя за висловлювання про смерть президента Польщі. Той зателефонував в центр сімейної допомоги і заявив, що готується замах на Анджея Дуду, передає ONLINE.UA з посиланням на Twitter правоохоронців.

У поліції зазначили, що затриманого мали відразу помістити під арешт.

"Ми затримали 72-річного мешканця Варшави, який зателефонував до Варшавського центру сімейної допомоги і погрожував президенту, стверджуючи: "убитий Адамович, а завтра може загинути Анджей Дуда",
– сказано в повідомленні.

Деталі про запланований замах затриманий поки не розповів.

Нагадаємо, ввечері 13 січня під час концерту на мера польського Гданська Павла Адамовича напав з ножем невідомий чоловік. Мера у важкому стані з численними травмами внутрішніх органів терміново забрали до лікарні та прооперували. 14 січня 53-річний Адамович помер у лікарні, не прийшовши до свідомості. Павел Адамович був мером Гданська з 1998 року. У листопаді минулого року його переобрали на новий термін.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше,  політична еліта Молдови переконана, що аварія, в яку потрапив кортеж з Ігорем Додоном, була спробою вбивства президента країни. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?