Пєсков зізнався, за якими новинами постійно слідкує Путін
Категорія
Політика
Дата публікації

Пєсков зізнався, за якими новинами постійно слідкує Путін

Пєсков зізнався, за якими новинами постійно слідкує Путін
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін постійно стежить за трьома темами в ЗМІ: це Україна, Сирія і США. З даною заявою виступив його прес-секретар Дмитро Пєсков, передає ONLINE.UA з посиланням на "АиФ"

"Сирія вимагає постійної уваги Путіна як головнокомандувача, оскільки там перебувають наші військові. Відносини з Україною і з США залишаються нашими застарілими проблемами, і вони постійно в полі зору президента", - сказав він.

Також речник Кремля додав, що у президента РФ немає мобільного телефона.

"Прекрасно (живе без мобільного – ред.)! А як раніше без телефона обходилися? Дійсно, глава держави не може мати смартфон, тому що це означає, що людина погоджується на повну прозорість", - сказав прес-секретар.

Пєсков зазначає, що Путін читає друковану пресу в Кремлі і Ново-Огарьово, а також в літаку.

"Не цурається він і інтернету, сам дивиться там новини... Крім того, прес-служба готує президенту різні інформаційно-аналітичні матеріали. Кожен день для глави держави робиться добірка теленовин, телевізійний дайджест, який він дивиться, коли є час", - сказав Пєсков.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Путін висунув гучні особисті звинувачення Порошенко  і вперше прокоментував дії російських прикордонників в Керченській протоці під час затримання українських кораблів і моряків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?