У Путіна назвали умову, за якої війна на Донбасі може тривати десятки років
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна назвали умову, за якої війна на Донбасі може тривати десятки років

У Путіна назвали умову, за якої війна на Донбасі може тривати десятки років
Джерело:  online.ua

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що ймовірність того, що ситуація на Донбасі, де триває російсько-українська війна, з часом перетвориться на заморожений конфлікт, залежить від результатів виборів в Україні, передає ONLINE.UA з посиланням на "АиФ".

"Це буде залежати від Києва, від того, чи буде там у влади партія війни. У цьому випадку шансів на те, що конфлікт припиниться, немає. Навпаки, якщо буде партія миру і дипломатії, тоді є шанс", – заявив Пєсков.

На його думку, нове загострення відносин Москви і Києва пов'язане з майбутніми виборами Президента України.

"Нове загострення відносин з Києвом зараз пов'язане з передвиборчою кампанією Порошенка. Він відчайдушно прагне наздогнати за рейтингом Тимошенко. Для цього йому потрібні найрізноманітніші прийоми, в тому числі і такі, як провокація в Керченській протоці", – сказав речник Путіна.

Речник Кремля цинічно додав, що "незважаючи на всі проблеми, українці все одно залишаються для нас дуже близьким народом, про що президент Путін неодноразово говорив".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трампа звинуватили в тому, що він вручив Путіну перемогу, яка була йому не по зубах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?