Нове загострення відносин України та РФ: в Кремлі вже знайшли крайнього
Категорія
Політика
Дата публікації

Нове загострення відносин України та РФ: в Кремлі вже знайшли крайнього

Нове загострення відносин України та РФ: в Кремлі вже знайшли крайнього
Джерело:  online.ua

Речник Кремля, прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявляє, що нове загострення відносин Росії і України пов'язане з майбутніми виборами українського президента, передає ONLINE.UA з посиланням на "АиФ".

"Нове загострення відносин з Києвом зараз пов'язане з передвиборчою кампанією Порошенка. Він відчайдушно прагне наздогнати за рейтингом Тимошенко. Для цього йому потрібні найрізноманітніші прийоми, в тому числі і такі, як провокація в Керченській протоці", - сказав Пєсков.

Також він цинічно зазначив, що "незважаючи на всі проблеми, українці все одно залишаються для нас дуже близьким народом, про що президент неодноразово говорив".

Окрім того, речник Кремля відповів на питання, чи може війна на Донбасі перетворитися в заморожений конфлікт на довгі десятиліття, Пєсков сказав:

"Це буде залежати від Києва, від того, чи буде там, у влади, партія війни. У цьому випадку шансів на те, що конфлікт припиниться, немає. Навпаки, якщо буде партія миру і дипломатії, тоді є шанс".

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше в НАТО прокоментували агресивні дії Росії щодо українських кораблів у Азовському морі, заявивши, що беззаперечно підтримують Україну на тлі загострення ситуації. З даною заявою виступила речниця Альянсу Оана Лунгеску.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?