У Криму окупанти застосували комплекси "Панцир-С": що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

У Криму окупанти застосували комплекси "Панцир-С": що сталося

У Криму окупанти застосували комплекси "Панцир-С": що сталося
Джерело:  online.ua

В анексованому Криму проросійські окупанти застосували протиповітряну оборону в навчальних цілях, передає ONLINE.UA з посиланням на Міністерство оборони Російської Федерації.

"Понад 100 цілей умовно знищили підрозділи ЗРПК "Панцир-С" Південного військового округу (РФ) у Криму в рамках відображення масованого удару крилатими ракетами і бойовими безпілотними літальними апаратами умовного противника", – сказано в повідомленні.

В російському відомстві стверджують, що у ході занять "зенітники виконали близько 30 нормативів із пошуку, виявлення і умовного знищення малорозмірних, малошвидкісних і низьколітних повітряних цілей, а також відпрацювали порядок виявлення та знищення крилатих ракет умовного противника".

"Основним завданням у ході єдиного дня з боротьби з крилатими ракетами і БЛА ставилося скоротити цикл управління від виявлення повітряної цілі до її знищення. До тренування залучали понад 100 військовослужбовців РФ і близько 20 одиниць військової техніки підрозділу зенітного ракетно-гарматного комплексу "Панцир-С" зі складу 4-ї армії ВПС і ППО Південного військового округу Росії, заступив на "бойове чергування з захисту повітряних рубежів півдня Росії в грудні минулого року"", - додають у відомстві.

Нагадаємо, кілька днів тому в Міноборони РФ заявили, що на полігонах в окупованому Криму понад 1000 військовослужбовців з’єднання берегової оборони зі складу армійського корпусу Чорноморського флоту беруть участь в бойовій підготовці. Крім цього, за останній місяць російські військові розгорнули в окупованому Криму новий береговий ракетний комплекс "Бал", ракетний комплекс "Бастіон" і С-400 "Тріумф".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що командувач ООС Сергій Наєв назвав нові цілі Путіна на Донбасі, які полягають у створенні сухопутного коридору з Маріуполя до окупованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?