"Реальна загроза":стало відомо про плани Росії на ядерний Крим
Категорія
Україна
Дата публікації

"Реальна загроза":стало відомо про плани Росії на ядерний Крим

"Реальна загроза":стало відомо про плани Росії на ядерний Крим
Джерело:  online.ua

Віце-адмірал, командувач ВМС Збройних сил України у 2014 – 2016 роках Сергій Гайдук повідомив, що Росія розгортає в окупованому Криму тактичну ядерну зброю та нарощує кількість крилатих ракет на кораблях Чорноморського флоту. Такі ракети можна використовувати як проти морських, так і проти ядерних сил, передає ONLINE.UA.

За його словами, Росія почала розгортати у силовий спосіб в окупованому Криму тактичну ядерну зброю.

"Створена тріада сил: морська, авіаційна та берегова компонента, яка спроможна застосувати ядерну зброю", – пояснив він.

Екс-командувач ВМС також додав, що РФ у своїй морській доктрині до 2020 року чітко визначила пріоритети дій і чітко прописала місце і роль Чорноморського флоту РФ у вирішенні геополітичних проблем в силовий спосіб і просування національних інтересів РФ.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що спецслужби Росії готують диверсію проти громадян України в Криму.

Як повідомляв ONLINE.UA, 25 жовтня  Європейський парламент схвалив проект резолюції по Криму і Донбасу, яка передбачає посилення санкцій проти Росії в разі загострення ситуації в Азовському морі.  Європейські парламентарії визнали, що Росія намагається привласнити Азовське море.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?