Меган Маркл розкрила головний секрет своєї вагітності
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Меган Маркл розкрила головний секрет своєї вагітності

Меган Маркл розкрила головний секрет своєї вагітності
Джерело:  online.ua

 14 січня принц Гаррі і Меган Маркл відвідали місто Беркенгед і вшанували пам'ять англійського письменника і солдата Вілфреда Оуена. В ході візиту Меган обмовилася про ймовірну дату пологів, передає ONLINE.UA.

Зазначимо, що під час першого офіційного виходу в 2019 році Меган Маркл засвітила помітно підрослий животик в обтислій фіолетовій сукні. Через його розмір прихильники герцогині припускали, що вона народжуватиме в березні, якщо не в лютому. Однак 37-річна дружина принца Гаррі спростувала їхні здогадки і зізналася, що подружжя очікує на первістка пізніше, аніж вони думають.

"Зараз я на шостому місяці вагітності. Ми чекаємо на первістка в кінці квітня. Поки що ми не знаємо, хто народиться, хлопчик чи дівчинка. Ми хочемо, щоб це був сюрприз", - каже Меган.

Враховуючи розміри животика Меган Маркл, її коментар щодо терміну вагітності може стати підтвердженням того, що у них з принцом Гаррі народиться двійня.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що герцог і герцогиня Сассекські переїжджають з Кенсингтонськогго палацу в свій будинок, розташований на території Віндзорського замку, так як не хочуть залишатися сусідами з принцом Вільямом і Кейт Міддлтон. Непорозуміння в королівській родині виникло через розбіжності в поглядах принца Гаррі і Меган Маркл з герцогами Кембриджськими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?