Відому російську телеведучу Настю Івлєєву тянуть до суду за "образу Путіна"
Категорія
Світ
Дата публікації

Відому російську телеведучу Настю Івлєєву тянуть до суду за "образу Путіна"

Відому російську телеведучу Настю Івлєєву тянуть до суду за "образу Путіна"
Джерело:  online.ua

До суду Москви надійшов позов до телеведучої програми "Орел і Решка. Перезавантаження" Анастасії Івлєєвої та до російського журналіста Юрію Дудя. Позивач хоче стягнути з кожного по 50 мільйонів рублів за "образу Путіна", передає ONLINE.UA з посиланням на RNS.

Варто зазначити, що в позові вказані тільки прізвище та ініціали позивача – А.А. Бестаєв. Він вимагє спростувати відомості, поширені в інтерв'ю, яке Івлєєва давала Дудю ще в серпні 2018 року. Суд зареєстрував заяву у грудні і залишив її без руху.

Представник Івлєєвої повідомив, що позовну заяву вони ще не отримали.

У соцмережах позивач раніше висловлював своє обурення у зв’язку з "образою Путіна" і вимагав від Дудя видалити відеозапис інтерв'ю з Івлєєвою.

Щодо самих слів про Путіна, які могли обурити позивача, то вони звучать у самому кінці інтерв'ю. Так, Дудь поцікавився в Івлєєвої, що б вона запитала у президента Росії Володимира Путіна, якби опинилася перед ним.

"Ти не за**ався?", – сказала телеведуча.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий французький сатиричний журнал Charlie Hebdo вкотре висміяв президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?