Боролася з психічною хворобою: звернення Селени Гомес розчулило мережу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Боролася з психічною хворобою: звернення Селени Гомес розчулило мережу

Боролася з психічною хворобою: звернення Селени Гомес розчулило мережу
Джерело:  online.ua

Відома американська співачка Селена Гомес через чотири місяці перерви вирішила відновити своє публічне життя. Відомо, що весь цей час вона намагалася боротися з психічною хворобою, передає ONLINE.UA.

Коли самопочуття красуні покращилося, їй вдалося побороти жахливу депресію і вона вирішила, що готова повернутися до соціального життя. Дівчина опублікувала декілька нових знімків на своїй сторінці в Instagram. Під світлинами співачка написала зворушливе звернення до своїх шанувальників.

"Минуло багато часу з тих пір, як ми з вами бачилися, але я хотіла б побажати всім щасливого нового року і подякувати вам за вашу любов і підтримку. Минулий рік був безумовно роком саморефлексії, випробувань і зростання. Це ті виклики, які показують вам, хто ви є і що ви здатні подолати. Повірте мені, це не легко, але я пишаюся тим, ким я стаю і з нетерпінням чекаю наступного року. Люблю вас всіх", - написала Селена Гомес.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна американська співачка Селена Гомес випустила новий кліп на пісню Back to You. Шанувальники вважають, що цей ролик вона присвятила своїм складним відносинам з Джастіном Бібером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?