Експерт: Крим може повторити долю Прибалтики
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт: Крим може повторити долю Прибалтики

Експерт: Крим може повторити долю Прибалтики
Джерело:  online.ua

Політичний експерт і екс-посол США в Україні Джон Гербст вважає, що Москва не поверне Крим навіть за 15 років, а Київ не піде на компроміс заради Донбасу. Про це він повідомив в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Я ніяк не бачу, що Київ піде на компроміс, у якому віддасть Москві Крим за мир на сході. І я теж не бачу в цьому році, за 10 років, за 15 років, що Москва буде готова віддати Крим", – сказав колишній посол, який зараз очолює Євразійський центр при американській неурядовій організації Atlantic Council.

На його думку, саме тому вони можуть вирішити залишити це поки що у спокої.

"І Захід не визнаватиме російського суверенітету, буде як Прибалтика з 1940 року в Радянському Союзі", – вважає Гербст.

Варто зазначити, що раніше Гербст заявляв, що Росія просуває свою "ревізіоністську політику", підриваючи правила світового порядку, встановлені після Другої світової і холодної воєн.

Раніше ONLINE.UA повідомляв,  хто виступив проти України і підтримав Росію при голосуванні за нову кримську резолюцію в ГА ООН.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?