"Україна вийде переможницею у цій війні": в США виступили з неочікуваною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

"Україна вийде переможницею у цій війні": в США виступили з неочікуваною заявою

"Україна вийде переможницею у цій війні": в США виступили з неочікуваною заявою
Джерело:  online.ua

Колишній посол США в Україні Джон Гербст вважає, що президент Росії Володимир Путін через санкції і втрати солдатів усе ж виведе війська РФ з Донбасу. З даною заявою він виступив в ефірі українського телеканалу, передає ONLINE.UA.

"Мій прогноз: через санкції, через втрату російських солдатів, які неприйнятні для російського народу, Путін повинен, врешті-решт, вивести свої війська, свою зброю з Донбасу, вивести своїх маріонеток у Донецьку і в Луганську. І знову буде узято під контроль цілий схід країни – і війна закінчиться, мир буде", – сказав він.

При цьому Гербст вважає, що анексований Крим Москва "хоче тримати довго".

"Я думаю, що, врешті-решт, Україна вийде переможцем у цьому конфлікті. Тому що ця війна Кремля проти українського народу – це не війна російського народу проти українського народу", – сказав також експерт.

На його думку, це війна Кремля і Путіна.

"І для Путіна це величезна слабкість. І тому він повинен приховати цю війну від свого народу. І ми знаємо деталі цього", – заявив колишній посол.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше  в НАТО прокоментували агресивні дії Росії щодо українських кораблів у Азовському морі,  заявивши, що беззаперечно підтримують Україну на тлі загострення ситуації. З даною заявою виступила речниця Альянсу Оана Лунгеску.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?