Манчестерський "мільйонер" зробив неочікувану пропозицію Ломаченко
Категорія
Спорт
Дата публікації

Манчестерський "мільйонер" зробив неочікувану пропозицію Ломаченко

Манчестерський "мільйонер" зробив неочікувану пропозицію Ломаченко
Джерело:  online.ua

Відомий британський боксер Ентоні Кролла на прізвисько "Мільйон доларів" повідомив, що команді українського чемпіона за версіями WBA і WBO Василя Ломаченка було зроблено пропозицію про бій. За попередніми даними, поєдинок має відбутися цього літа, передає ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

За словами британця, йому вдасться шокувати чемпіона світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO.

"Я не маю ілюзій, наскільки це важкий бій (проти Ломаченка, – ред.). Я впевнений, що зможу здивувати світ, я знайду спосіб. Ломаченко дуже талановитий, але подивимося, що станеться. Він сам вибирає свій шлях, але, сподіваюся, ми будемо битися", – каже боксер.

Британець, який на професійному ринзі програв 6 боїв, нагадав, що є претендентом на титул чемпіона WBA у легкій вазі.

"На цей момент, я знаю, що Ломаченко і його команді було зроблено пропозицію про бій, сподіваюся, це відбудеться. Думаю, якщо він буде битися у Великобританії, то це повинен бути я чи Люк Кемпбелл. У мене є перевага, як у претендента на його титул", – резюмував Кролла.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що чемпіон світу за версією WBO в напівлегкій та другій напівлегкій вазі  Василь Ломаченко отримав статус суперчемпіона WBA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?