"Як так можна?": фанати жорстко розкритикували доньку Джонні Деппа
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Як так можна?": фанати жорстко розкритикували доньку Джонні Деппа

"Як так можна?": фанати жорстко розкритикували доньку Джонні Деппа
Джерело:  online.ua

Донька акторів Джонні Деппа і Ванесси Параді, 19-річна Лілі-Роуз Депп стала гостею традиційного урочистого вечора Cesar Revelation, на який завітали найвідоміші зірки французького кінематографа. Однак доволі відверте вбрання красуні спровокувало суперечки в мережі, передає ONLINE.UA.

Так, для урочистого вечора дівчина приміряла світлу сукню з напівпрозорим мереживним ліфом на тонких бретельках з весняно-літньої колекції Chanel, яке оголило груди моделі. Образ Лілі-Роуз завершили туфлі кольору металік на стійких підборах.

"Як так можна?; це занадто вульгарно; можна було вибрати щось скромніше; напевно, батько не займався її вихованням; це просто епатаж - нічого більше; було б там що показувати", - пишуть користувачі мережі в коментарях до фото моделі.

Варто зазначити, що, найімовірніше, Депп підтримує хороші стосунки зі своєми колегами та іншими знаменитостями. Відтак вона встигла сфотографуватися разом з французькою акторкою Маріон Котійяр, а також зробити смішні фото з кінорежисером і сценаристом Ребеккою Злотовскі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  голлівудський актор Джонні Депп вперше прокоментував скандальне розлучення  з відомою акторкою Ембер Герд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?