Порошенко розповів про плани РФ на Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко розповів про плани РФ на Україну

Порошенко розповів про плани РФ на Україну
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко заявив, що Росія ретельно готувалася до українських президентських виборів у 2019 році. Так, головною ціллю РФ залишається проведення своїх кандидатів до влади в Україні, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт глави держави.

"Українська армія протягом останніх років якісно зміцнилася, і усвідомлюючи, що будь-яка подальша спроба військового вторгнення закінчиться для окупантів плачевно, в Кремлі основну ставку сьогодні роблять на підрив України зсередини. 2019 рік з цієї точки зору буде визначальним. В Кремлі до нього готувалися ретельно і довго. Що планують у Москві не є секретом. Власне, керівництво Росії цього особливо й не приховує – провести на президентських і парламентських виборах в Україні підконтрольну собі владу", - каже Порошенко.

Він додав, що мета цих дій цілком зрозуміла: Росія хоче зупинити демократичний розвиток України.

"Операція з впливу на українські вибори Росією вже ведеться повним ходом. Мета її теж зрозуміла: зупинити демократичний розвиток України, її рух у напрямку європейської та євроатлантичної інтеграції, повернути її у так звану "російську сферу впливу", – додав президент.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Петро Порошенко заявив, що Росія є непередбачуваною у своїх агресивних діях і може атакувати будь-де, наприклад, країни Балтії, або захищатиме зброєю "Північний потік-2".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?