У МВС України пропонують заборонити голосувати жителям окупованих територій
Категорія
Політика
Дата публікації

У МВС України пропонують заборонити голосувати жителям окупованих територій

У МВС України пропонують заборонити голосувати жителям окупованих територій

Радник глави МВС Арсена Авакова, Зорян Шкіряк, вважає, що на виборах президента України і Верховної Ради жителям окупованих територій не можна давати право голосувати. На його думку, цих українців влада РФ перетворила в "зомбі", передає ONLINE.UA з посиланням на "Обозревател ь".

"На жаль, ці громадяни України протягом останніх років – причому, це не п'ять років із початку війни, а років двадцять точно – були під впливом тотальної російської пропаганди. Безумовно, хтось більше, хтось менше. Але ці люди, особливо, враховуючи те, що відбувається зараз, не можуть адекватно сприймати ситуацію в Україні", -  зазначив Шкіряк.

Радник міністра додав, що це рішення не суперечить принципам демократії, оскільки йдеться про тимчасово окуповані РФ території України. На його думку, люди, які проживали на окупованій території, піддавалися тотальному психологічному впливу з боку держави-агресора.

"Тому жодних суперечок із приводу демократії тут бути не може. Цим людям потрібен час для адаптації в нормальній, цивілізованій, європейській Україні. Щоб у них відкрилися очі і вони зрозуміли, що насправді відбувається і як їх фактично перетворювали в зомбі", – наголосив радник міністра.

Як повідомляв ONLINE.UA, вибори президента України призначені на 31 березня 2019 року. Відповідну постанову 28 листопада підписав голова Верховної Ради Андрій Парубій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?