У Сенаті США хочуть допитати перекладача Трампа про зустрічі з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

У Сенаті США хочуть допитати перекладача Трампа про зустрічі з Путіним

У Сенаті США хочуть допитати перекладача Трампа про зустрічі з Путіним
Джерело:  online.ua

Представники демократів в Сенаті США вимагають доступу до перекладачів, які були присутні на всіх зустрічах президента США Дональда Трампа з президентом Росії Володимиром Путіним, передає ONLINE.UA з посиланням на The Hill.

Зазначається, що сенатори Боб Менендес і Джек Рід, високопоставлені члени сенатських комітетів з міжнародних відносин і збройних сил, відповідно, направили лист Трампу з проханням надати перекладачів для інтерв'ю в Конгресі.

"У світлі рівня секретності, що зберігається, який приховує ваші взаємини з російським лідером, ми наполягаємо на тому, щоб перекладачі цих взаємодій, особливо той, хто перекладав для вашої зустрічі з президентом Путіним в Гельсінкі, були негайно доступні для інтерв'ю з відповідними комітетами в Конгресі", - написали вони.

 Білий дім не відповів на запит про коментар від The Hill.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що американський глава  Дональд Трамп жорстко засудив президента Росії Володимира Путіна за дії в Керченській протоці і його подальші плани по Україні.  Він заявив, що не може дозволити і допустити "певні речі", які Росія планує зробити проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?