В Кремлі жорстко відповіли на претензії США
Категорія
Політика
Дата публікації

В Кремлі жорстко відповіли на претензії США

В Кремлі жорстко відповіли на претензії США
Джерело:  online.ua

В Кремлі заявили, що не розуміють, чи хоче Вашингтон вийти з Договору про ракети середньої і меншої дальності або має намір спільно працювати над його збереженням, а претензії американської сторони до Росії за договором провокаційні і некоректні, передає ONLINE.UA з посиланням на РИА Новости.

"Нам незрозуміло, в чому суть нинішньої позиції США: чи хочуть колеги у Вашингтоні, щоб ми працювали в напрямку збереження договору або вони все-таки остаточно прийняли рішення про те, що слідом за припиненням виконання договору - про що вони сказали нам виразно, конкретно і прямо в ході минулих консультацій, буде вихід з Договору - офіційний і повний. Нам незрозуміло, яка лінія США в цьому питанні", - сказав Рябков.

За його словами, для Росії "залишається відкритим питання, як США збираються вирішити проблеми, пов'язані з нашими претензіями до Вашингтона щодо виконання ДРСМД".

"Тому ставити перед нами питання про те, як Росія збирається виконати договір, було б з американської сторони, щонайменше, некоректно, а, називаючи речі своїми іменами, провокаційно", - заявив заступник глави МЗС РФ.

Він також заявив, що США досі не надали Москві пояснення, чому вони вважають, що ракета системи 9М729 порушує ДРСМД.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Путін похвалився серйозним проривом у створенні новітньої зброї, яка зможе забезпечити безпеку Росії на десятиліття вперед і змусить задуматися всіх, хто дотримується агресивної і мілітаристської риторики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?