"Так, ми зустрічаємося": Світоліна шокувала відвертим зізнанням
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Так, ми зустрічаємося": Світоліна шокувала відвертим зізнанням

"Так, ми зустрічаємося": Світоліна шокувала відвертим зізнанням
Джерело:  online.ua

Українська тенісистка Еліна Світоліна офіційно підтвердила, що вона зустрічається з французьким тенісистом Гаелем Монфісом, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що в ході матчу другого кола Australian Open французьким тенісист підтримував українку у її боксі. Тож про його присутність Світоліну запитали одразу по закінченні гри. Однак вона тоді так і не дала однозначної відповіді.

"Підтримка Гаеля Монфіса? Я не очікувала, що мене запитають про це прямо на корті, бо я тільки закінчила свій матч. Ми ж тут зібралися заради тенісу, тому це було трохи дивно. Безумовно, що він підтримує мене, а я підтримую його. І я, і він, кожен з нас розуміє, через що проходить інший. Та це здорово. Для вас це був сюрприз? Що ж, так, ми зустрічаємося", – заявила українська красуня.

Що цікаво, Світоліну та Монфіса неодноразово бачили разом. Влітку 2018 року під час US Open тенісисти були разом під час вечірки гравців. Згодом вони разом проводили час у Дубаї.

Гаель Монфіс 

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська тенісистка Еліна Світоліна у новому рейтингу WTA займає четверту позицію. В активі спортсменки 5350 залікових очок. Після виграшу Підсумкового турніру WTA у Сингапурі Світоліна в новому рейтингу піднялася відразу на три рядки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?