"Я шокований": голова ОБСЄ виступив з гучною заявою після візиту на Донбас
Категорія
Україна
Дата публікації

"Я шокований": голова ОБСЄ виступив з гучною заявою після візиту на Донбас

"Я шокований": голова ОБСЄ виступив з гучною заявою після візиту на Донбас
Джерело:  online.ua

Голова ОБСЄ Мирослав Лайчак після свого офіційного візиту в якості глави організації в Україні заявив, що шокований умовами життя людей біля лінії зіткнення на Донбасі, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СММ.

За його словами, під час візиту він став свідком щоденних труднощів, з якими стикаються місцеві жителі.

"Криза в Україні і навколо неї є головним пріоритетом головування Словаччини в ОБСЄ. Перебуваючи на місці, я бачу критичну роботу, яку виконує ОБСЄ, і те, скільки ще належить зробити. Для постраждалих цей конфлікт диктує їхнє повсякденне життя. Прямий обстріл або той, що пройшов поблизу, - це повсякденна реальність. Нам потрібно працювати краще і пропонувати нові та інноваційні ідеї для поліпшення умов їх життя", - передає слова Лайчака прес-служба.

Голова ОБСЄ заявив, що "шокований тривожними умовами життя людей, що живуть біля лінії зіткнення на сході країни", і закликав сторони "активізувати свої зусилля щодо мирного політичного врегулювання кризи".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  делегація Росії в Парламентській асамблеї ОБСЄ покинула зал засідань, заявивши, що нібито зафіксувала  порушення регламенту під час голосування за резолюцію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?