Вагітність не перепона: Меган Маркл зачарувала вишуканим сексуальним образом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вагітність не перепона: Меган Маркл зачарувала вишуканим сексуальним образом

Вагітність не перепона: Меган Маркл зачарувала вишуканим сексуальним образом
Джерело:  online.ua

16 січня герцогиня Сассекська Меган Маркл разом з чоловіком принцом Гаррі відвідала виставу цирку Cirque du Soleil в лондонському Альберт-холі. Красуня зачарувала всіх присутніх вишуканим образом, який став найяскравішим серед усіх з часу, як вона стала дружиною принца Гаррі, передає ONLINE.UA.

Для виходу вона вибрала темно-синю вечірню сукню від французького бренду Roland Mouret, яка коштує близько 4380 доларів, продемонструвавши округлий вагітний живіт та стрункі ноги у високому розрізі вбрання.

Доповнили образ чорні босоніжки Stuart Weitzman на високих підборах й атласний клатч від Givenchy. Найцікавішим аксесуаром став саме браслет, адже раніше він належав принцесі Діані.

"Як шикарно вона виглядає; правильно, вагітність - це не привід забувати про свій зовнішній вигляд; якщо народиться дівчинка, напевно, теж буде модницею; дуже красива сукня; принц Гаррі повинен гордитися своєю дружиною", - пишуть фанати Меган в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що герцог і герцогиня Сассекські переїжджають з Кенсингтонського палацу в свій будинок, розташований на території Віндзорського замку, так як не хочуть залишатися сусідами з принцом Вільямом і Кейт Міддлтон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?