Майлі Сайрус вперше прокоментувала чутки про свою вагітність
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Майлі Сайрус вперше прокоментувала чутки про свою вагітність

Майлі Сайрус вперше прокоментувала чутки про свою вагітність
Джерело:  online.ua

Популярна співачка Майлі Сайрус, яка у грудні минулого року таємно вийшла заміж за австралійського актора Ліама Хемсворта, спростувала чутки про свою вагітність, передає ONLINE.UA.

Красуня відреагувала на чутки у кумедний спосіб – вона залишила дотепний коментар у Twitter під публікацією про її вагітність видання Daily Mail.

Сайрус опублікувала колаж своєї фотографії з яйцем, яке напередодні побило рекорд в Instagram.

"Я не перебуваю в "очікуванні яйця". Але чудово бачити, що всі так "раді за нас". Ми теж за вас раді! А тепер, дайте мені спокій і верніться до витріщання на яйце", - написала дівчина.

Нагадаємо, 23-го грудня відома співачка Майлі Сайрус та актор Ліам Хемсворт одружились. Пара пішла під вінець у власному маєтку. Закохані вирішила не привертати зайву увагу громадськості, тому тільки найближчі родичі та друзі стали очевидцями таїнства одруження.

Як повідомляв ONLINE.UA, З0 листопада епатажна американська поп-виконавиця Майлі Сайрус та діджей Марк Ронсон презентували новий кліп, який нещодавно знімали у Києві. Ролик з’явився нa YouTube і за дванадцять годин його переглянуло майже півтора мільйона людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?