Ситуація на Донбасі напружена - окупанти знову зазнали серйозних втрат
Категорія
Україна
Дата публікації

Ситуація на Донбасі напружена - окупанти знову зазнали серйозних втрат

Ситуація на Донбасі напружена - окупанти знову зазнали серйозних втрат
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі ускладнюється. Минулої доби бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню. 1 український військовий отримав поранення. Протягом поточної доби окупанти вогонь не відкривали.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

"У смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Північ" противник обстріляв з протитанкового ракетного комплексу, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї позиції поблизу населеного пункту Південне та з мінометів калібру 82 мм., стрілецької зброї позиції наших військ в районі населеного пункту Кримське", - підкреслили у штабі.

Вказано, що смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" бойовики обстрілювали позиції українських військових в районі н.п. Піски, Невельське, селища Водяне. Із гранатометів вівся вогонь поблизу селища Славне та з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі населеного пункту Красногорівка, а також з гранатометів та великокаліберних кулеметів поблизу селища Опитне.

"Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби", - сказано в повідомленні.

За даними розвідки, 17 січня 3 окупантів загинули.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Росія поставляє бойовикам психотропні препарати замість вітамінів, щоб збільшити витривалість окупантів і зменшити почуття страху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?