Загинули 42 людини: відомо, хто взяв на себе відповідальність за вибухи у Магнітогорську
Категорія
Події
Дата публікації

Загинули 42 людини: відомо, хто взяв на себе відповідальність за вибухи у Магнітогорську

Загинули 42 людини: відомо, хто взяв на себе відповідальність за вибухи у Магнітогорську
Джерело:  online.ua

Терористичне угруповання "Ісламська держава" взяло на себе відповідальність за вибухи будинку (загинули 39 людей) та маршрутки (загинули 3 людини) у російському Магнітогорську.Про це з посиланням на газету ІДІЛ повідомляє організація SITE Intelligence Group, яка відстежує активність бойовиків в інтернеті, передає ONLINE.UA.

"Як йдеться у "ексклюзивному" матеріалі у випуску 165 щотижневої газети ісламістів Al-Naba, ІДІЛ бере на себе відповідальність за вибухи багатоквартирного будинку та мікроавтобуса у російському Магнітогорську", - йдеться у повідомленні.

Що цікаво, в Слідчому комітеті РФ упевнено заявляють, що не знайшли слідів вибухівки в обваленому під’їзді багатоповерхівки. Вибух маршрутки, який стався на наступний день, правоохоронці не коментують. Спочатку в МВС РФ тільки заявляли, що попередньою версією, вибух в "Газелі" стався через несправність газового обладнання. Але потім і теж замовкли.

Нагадаємо, щозагальна кількість загиблих в результаті обвалу будинку в Магнітогорську склала 39 осіб, серед яких двоє однорічних дітей, 4-річна дівчинка та 6-річний хлопчик.

Як повідомляв ONLINE.UА,  на наступний день після вибуху в багатоповерхівці в Магнітогорську вибухнула маршрутка  - загинуло 3 людини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?