Відомий британський боксер звинуватив Кличко у брехні
Категорія
Спорт
Дата публікації

Відомий британський боксер звинуватив Кличко у брехні

Відомий британський боксер звинуватив Кличко у брехні
Джерело:  online.ua

Британський боксер Ділліан Вайт звинуватив колишнього українського боксера Володимира Кличка в брехні. Британець запевняє, що колишній чемпіон світу й справді хотів відновити кар'єру, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Британський боксер стверджує, що переговори про поєдинок 13 квітня в Лондоні (Англія) на стадіоні "Вемблі" з легендарним українським ветераном Володимиром Кличком велися. Він також наголосив, що домовитися не вдалося, оскільки Кличко бажає спершу провести два проміжних бої з суперниками середнього класу.

Заяву українського боксера Уайт назвав "брехнею".

"Він однозначно вирішив відновити кар'єру, але спершу хоче провести два проміжних бої", – заявив 30-річний боксер.

Як відомо, нещодавно журналіст Стів Банс заявив, що Володимир Кличко може провести бій на стадіоні "Уемблі" у квітні з Ділліаном Уайтом (25-1, 18 КО). Причина – щоб побити рекорд Джорджа Формана, який в 1987 році здолав Майкла Мурера та у віці 45 років став найстаршим чемпіоном світу в суперважкій вазі. Однак Кличко-молодший спростував інформацію.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше боксер Ділліан Вайт кинув виклик чемпіону світу за версією WBC Деонтею Вайлдеру, а також розкритикував минулого суперника американця — Тайсона Ф’юрі. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?