Відверте зізнання екс-адвоката Трампа шокувало США
Категорія
Політика
Дата публікації

Відверте зізнання екс-адвоката Трампа шокувало США

Відверте зізнання екс-адвоката Трампа шокувало США
Джерело:  online.ua

Екс-адвокат президента США Майкл Коен підтвердив, що замовляв фальсифікацію онлайн-опитувань для Дональда Трампа у 2014-2015 роках. Юрист у своєму Twitter визнав, що робив це все за вказівкою Трампа і дуже шкодує за свої дії та про те, що довіряв людині, яка цього не заслуговувала, передає ONLINE.UA.

Як відомо, нещодавно в американському виданні The Wall Street Journal з'явилася стаття про те, що Коен заплатив не менше 12 тисяч доларів для підняття рейтингів Трампа.

"У 2014 році Коен заплатив за фальсифікацію опитування про бізнес-лідерів. У 2015-му – про кандидатів у президенти від республіканців. В обох випадках Трамп не став лідером громадської думки", – пише The Wall Street Journal.

Також у статті пишеться про те, що спочатку екс-адвокат Трампа планував заплатити за підтасування фактів 50 тисяч доларів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в США можуть оголосити президенту Дональду Трампу імпічмент. Сам президент заявив, що не хвилюється — він переконаний, що важко усунути з посади політика, який "не зробив нічого неправильного, і більш того, відновлює найбільшу економіку світу".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?