Російські спецслужби готували теракт в Україні - відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські спецслужби готували теракт в Україні - відео

Російські спецслужби готували теракт в Україні - відео
Джерело:  online.ua

В Одесі СБУ вдалося викрити члена агентурної мережі антиукраїнського центру підконтрольного адміністрації президента РФ та російським спецслужбам, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.

Зазначається, що затриманий регулярно їздив до окупованого Криму та Придністров'я, де зустрічався з братом, колишнім активістом "Куликова поля" та дійсним координатором проросійського "підпілля" Одещини, оголошеним у розшук.

"Під час цих вояжів одесит спочатку отримував прості доручення, як то передача гонорарів модераторам антиукраїнських спільнот у соцмережах, створення "ботів" та інші дрібні завдання... Між іншим його знайомили з іншими резидентами та кураторами антиукраїнського центру і поступово готували до "подвигу". Аж ось, коли за грошову винагороду йому запропонували здійснити теракт на нафтопроводі Одеса-Броди, стало не до жартів", - додали в СБУ.

Вказано, що що після відмови виконати злочинне завдання він повернувся в Україну, де активно співпрацює з українськими правоохоронцями та надає свідчення щодо протиправної діяльності учасників центру.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  СБУ викрила групу інтернет-агітаторів, яких російські спецслужби залучили до підготовки до втручання у вибори президента України в 2019 році.  На даний момент їх діяльність заблокована в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?