"У кого краща?": Оля Полякова з донькою похизувалися ідеальними фігурами
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"У кого краща?": Оля Полякова з донькою похизувалися ідеальними фігурами

"У кого краща?": Оля Полякова з донькою похизувалися ідеальними фігурами
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Оля Полякова відправилася на відпочинок зі своєю 13-річною донькою Марією. 35-річна красуня поділилася з фанатами яскравими фото, на яких вона і Маша позують у купальниках. Нові знімки артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA

На світлинах популярна співачка і її 13-річна донька Маша впевнено позують перед камерою на палубі розкішної яхти. Ймовірно, саме на відпочинку українська артистка відсвяткувала своє 35-річчя у четвер, 17 січня.

Красуні одягнули однакові купальники чорного кольору з яскраво-рожевим написом на топі "Miami". Вони позували, сидячи на палубі, в однакових позиціях, тримаючись за руки, а також боком, обіймаючись, що дозволило розглянути тонкі талії зіркової мами і її підрослої доньки.

"Кажуть, ми подібні! Та невже? Подібні?", - прокоментувала фото сама Оля.

"Неймовірні фігури; скільки мотивації на цих фото; дівчинка вся в маму; не можна бути такими ідеальними; чарівні дівчата; наче сестрички", - пишуть фанати.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Оля Полякова випустила новий кліп на пісню "Королева ночі". Фанати прийшли в захват від ролика, в якому зірка естради виконала спекотні танці. Новий кліп Полякової, як і сама пісня, пародює естетику 90-х. Оля постала в ньому перед глядачами в яскравому сріблястому міні і блискучому піджаку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?