Розкрито шокуючі подробиці особистого життя Гітлера і його дружини
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Розкрито шокуючі подробиці особистого життя Гітлера і його дружини

Розкрито шокуючі подробиці особистого життя Гітлера і його дружини
Джерело:  online.ua

Дружина Адольфа Гітлера Єва Браун не мала сексу з чоловіком, оскільки у неї було рідкісне гінекологічне захворювання, яке ускладнює статевий акт і робить його болісним. Про це сказано в її біографії, написаній Томасом Лундмарком, передає ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

"Захворювання Браун є вродженою вадою розвитку. Підтверджує його наявність листування жінки з мюнхенським гінекологом Густавом Шолтеном. Крім того, про наявність захворювання свідчать також позначки Браун у її календарі і слова сина доктора, який одного разу робив Браун операцію", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що цю інформацію також підтверджують дані з інших джерел. Жінка сама зізнавалася в цьому своєму перекладачеві, есесівцю Ойгену Дольману. Окрім того, були отримані додаткові підтверджувальні відомості від доглядача резиденції Берггоф, чия дружина регулярно складала постіль фюрера.

Лундмарк зазначив, що Браун сама запропонувала лідеру нацистської Німеччини захист від чуток про його особисте життя. За його словами, вона фактично жила заради нього в той час, як фюрер її використав.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у вчинках президента Росії Володимира Путіна проглядається схожість з діями голови Третього Рейху Адольфа Гітлера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?