У Росії похвалилися, що отримали запрошення спостерігати за виборами в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

У Росії похвалилися, що отримали запрошення спостерігати за виборами в Україні

У Росії похвалилися, що отримали запрошення спостерігати за виборами в Україні
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров стверджує, що Росія отримала офіційне запрошення від ОБСЄ для участі російських спостерігачів в президентських виборах в Україні, які пройдуть 31 березня, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

"Ми отримали запрошення від ОБСЄ направити наших спостерігачів у місію, яка буде спостерігати за виборами. У нас запрошення є", - сказав російський дипломат.

Варто зазначити, що раніше очільник МЗС України Павло Клімкін заявив про те, що Україна не буде приймати заявки про реєстрацію російських спостерігачів на президентські вибори, які відбудуться весною. У відповідь на це, посольство РФ заявило, що таке рішення нібито суперечить нормам міжнародного права та офіційній позиції Києва в прихильності демократичним цінностям, включаючи організацію та проведення прозорих виборів.

Окрім того, радник глави МВС Арсена Авакова, Зорян Шкіряк, заявляв, що на виборах президента України і Верховної Ради жителям окупованих територій не можна давати право голосувати. На його думку, цих українців влада РФ перетворила в "зомбі".

Як повідомляв ONLINE.UA, вибори президента України призначені на 31 березня 2019 року. Відповідну постанову 28 листопада підписав голова Верховної Ради Андрій Парубій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?