Уже на дні: рейтинг довіри до Путіна рекордно обвалився
Категорія
Політика
Дата публікації

Уже на дні: рейтинг довіри до Путіна рекордно обвалився

Уже на дні: рейтинг довіри до Путіна рекордно обвалився
Джерело:  online.ua

Рейтинг довіри населення Росії до очільника Кремля Володимира Путіна в січні 2019 року знизився до 33,4% - це найнижчий показник за 15 років його президентства. Це підтверджують результати опитування, проведеного соціологічним центром ВЦИОМ, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що в кінці минулого місяця Путіну довіряли 36,5% населення, проте в новому році рейтинг впав ще більш ніж на 3%.

"Друге місце по довірі росіян за собою зберіг міністр оборони Сергій Шойгу. Однак і його рейтинг також впав з 16% в грудні до 13,7% в січні. Також втратив в довірі і займає третє місце міністр закордонних справ Сергій Лавров, його рейтинг опустився з 11,7% до 9,3%", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що єдиним, хто не втратив довіру росіян в новому році, виявився прем'єр-міністр Дмитро Медведєв - йому як і раніше довіряють 8,3% росіян.

Нагадаємо, у поточному році влада Росії продовжить чинити тиск на Україну. Вона з’їдатиме нашу державу шматками та у такий спосіб виконає свої поставлені завдання. Такий невтішний прогноз зробив військовий експерт Олексій Арестович.

Раніше ONLINE.UА повідомляв,  чого можна чекати від Путіна в 2019 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?