Експерт розповів, які виклики чекають на Україну у 2019 році
Категорія
Україна
Дата публікації

Експерт розповів, які виклики чекають на Україну у 2019 році

Експерт розповів, які виклики чекають на Україну у 2019 році
Джерело:  24 канал

Член правління Асоціації оборонної промисловості Естонії та фахівець у сфері кібербезпеки Яанус Тамм прогнозує, що у 2019 році Україна ризикує стикнутись із тою самою загрозою з боку Росії, яка вже псувала життя західним країнам потягом останніх років, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

На його думку, ключова небезпека для розвитку України у 2019 році криється у виборах та можливості Росії впливати на їхній перебіг.

"Один великий ризик – інформаційна війна, яку веде ваша сусідня країна, і все те, що вони уже зробили у Європі, всі їхні боти та фейкові новини. Було дослідження, яке показало, що від 25% до 40% людей просто не розрізняють, яка новина фейкова, а яка – ні. Тому це – дійсно вразлива зона", - каже експет.

Він також наголосив, що в Естонії навесні теж будуть вибори і там будуть ті самі проблеми – там також є певні партії, які поширюють дуже специфічні меседжі, які фінансуються з РФ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко виступив з категоричною заявою на адресу Путіна через вибори в Україні. Він заявив, що російський президент ніколи не буде вирішувати, хто буде президентом України — це рішення прийме український народ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?