Легендарна тенісистка Серена Вільямс неочікувано звернулася до українки, яку перемогла
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легендарна тенісистка Серена Вільямс неочікувано звернулася до українки, яку перемогла

Легендарна тенісистка Серена Вільямс неочікувано звернулася до українки, яку перемогла
Джерело:  online.ua

Легендарна американська тенісистка Серена Вільямс, яка в третьому колі Australian Open обіграла українку Даяну Ястремську, після матчу звернулася до своєї суперниці і попросила ту не засмучуватися, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

23-разова чемпіонка турнірів Великого шолома і екс-перша ракетка світу похвалила 18-річну суперницю словами:

"Ти відмінно зіграла. Дуже добре. Ти ще така молода. Не плач. Ти велика молодчинка".

Вчинок Серени бурхливо обговорюють в мережі.

"Ось це справжня професіоналка і велика людина; обожнюю її за мудрість і щирість; це так мило - приклад усім нам; в українки просто не було шансів - це очевидно; неймовірна жінка з великим серцем", - пишуть фанати тенісистки в коментарях до фото.

Серена Вільямс є п’ятиразовою переможницею підсумкового чемпіонату WTA і рекордсменкою жіночого професійного туру за сумою зароблених призових грошей. За межами корту Вільямс успішно займається бізнесом, заробляючи на рекламних контрактах у середньому 12 мільйонів доларів на рік і володіючи власною фірмою з виробництва спортивного одягу Aneres Designs. Вільямс активно бере участь у благодійних проектах: на її гроші збудовано кілька шкіл в Африці, а в США виплачуються стипендії студентам коледжів.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Серена Вільямс названа жінкою року за версією авторитетного видання GQ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?