У "Нафтогазі" пояснили, чому зниження ціни на газ закінчиться колапсом
Категорія
Економіка
Дата публікації

У "Нафтогазі" пояснили, чому зниження ціни на газ закінчиться колапсом

У "Нафтогазі" пояснили, чому зниження ціни на газ закінчиться колапсом
Джерело:  online.ua

Голова НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв заявив, що зниження ціни на газ, яке обіцяють багато кандидатів у президенти під час передвиборної кампанії, неможливе і може закінчиться колапсом всієї фінансової системи України, коли зростання курсу долара неможливо буде спрогнозувати.

Про це він повідомив в ефірі одного з українських телеканалів.

"Будь-який кандидат у президенти, який обіцяє зниження ціни на газ, розуміє, що це закінчиться колапсом всієї фінансової системи, і тоді вже не буде стояти питання ціни газу, тоді вже буде стояти питання курсу долара, чи буде він 40, 50 або 60 гривень, тоді і це (обіцянки знизити ціну на газ – ред.) дуже швидко закінчаться", - сказав він.

Окрім того, Коболєв підкреслив, що жодного зниження ціни на газ не буде, тому що це нереально і неправильно.

"Дешевий газ - це те "намисто" (засіб заманювання – ред.), яким нас дуже довго тримали в цій "петлі" і витягали з нас набагато більше грошей, ніж коштувало це "намисто", - сказав Коболєв.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін зробив гучну заяву по транзиту російського газу через Україну, запевнивши, що Росія збереже його, незважаючи на будівництво "Північного потоку-2".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?