Експерт: Кремль проведе своїх агентів до влади в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт: Кремль проведе своїх агентів до влади в Україні

Експерт: Кремль проведе своїх агентів до влади в Україні

Україні слід бути готовою до найрадикальніших сценаріїв Російської Федерації. З даною заявою виступив віце-президент Національної академії наук України Володимир Горбулін, передає ONLINE.UA з посиланням на "Дзеркало тижня".

"Наразі арсенал тиску спрямований на Україну, яка 2019 року входить у складний період двох загальнонаціональних виборчих кампаній. З їх допомогою Росія спробує вирішити свої стратегічні завдання "малою кров'ю" – привести до влади на різних рівнях "договороздатних" політиків або відвертих російських агентів", - каже експерт.

За його словами, якщо скористатися музичною інтерпретацією, то "світ усе далі відходить від класичного виконання до нескінченних джазових імпровізацій".

"Втручання Москви в перебіг виборчих кампаній загрожує бути безпрецедентним. На кону стоїть занадто багато. Невипадково деякі наші західні партнери не ризикують формувати плани двосторонньої співпраці до завершення виборів", – наголосив експерт.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр оборони Норвегії Франк Бакке-Йенсен заявив, що агресивна поведінка Російської Федерації в світі ставить під загрозу міжнародну безпеку і стабільність, що робить можливим виникнення нової війни в Європі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?