Наша гордість: названо найкращого боксера року за версією BWAA
Категорія
Спорт
Дата публікації

Наша гордість: названо найкращого боксера року за версією BWAA

Наша гордість: названо найкращого боксера року за версією BWAA
Джерело:  online.ua

Асоціація журналістів США, які пишуть про бокс (BWAA), визначила найкращих боксера, тренера і менеджера 2018 року. Так, абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик став найкращим боксером минулого року, передає ONLINE.UA.

Експерти асоціації звернули увагу на домінування українця у важкій вазі, а також на те, що своїх супротивників (Бріедіса, Гассієва і Беллью) він переміг на їхній території.

Нагороду "Найкращий тренер" отримав Анатолій Ломаченко, який не тільки готував до двох боїв свого сина - чемпіона світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO Василя Ломаченка, але й Олександра Усика до фіналу WBSS з Муратом Гассієвим і до бою з Тоні Беллью.

Менеджер Усика Егіс Клімас також став найкращим у своїй номінації.

Нагадаємо, раніше експерти авторитетного спортивного видання з боксу The Ring підвели підсумки 2018 року і назвали кращого боксера і кращого тренера року. Ними стали українці — Олександр Усик і Анатолій Ломаченко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Усика назвав боксером 2018 року також ще і автрітетний американський телеканал ESPN. Експерти видання відзначили, що Усик провів фантастичний рік і створив ще більше історії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?