На Донбасі пройшли запеклі бої: штаб ООС повідомив тривожні новини
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі пройшли запеклі бої: штаб ООС повідомив тривожні новини

На Донбасі пройшли запеклі бої: штаб ООС повідомив тривожні новини
Джерело:  online.ua

Бойовики посилили обстріли на Донбасі на усіх напрямках. Українські захисники, дотримуючись умов повного припинення вогню, відбили атаку. За даними розвідки, ворог зазнав втрат - один бойовик був знищений, ще один поранений.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 19 січня, бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях ООС. Вони гатили з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі Станиці Луганській і хутора Вільний на Луганському напрямку. Поблизу Широкино, Пєсков, Мар'їнки, Лебединського, Водяного і Павлопіля ворог обстрілював українських захисників з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї, а в районі Красногоровки обстріл вівся з 120-мм мінометів, заборонених Мінськими угодами. В ході бойових дій жоден боєць ЗСУ не постраждав.

В ніч з 19 на 20 січня бойовики обстріляли позиції ООС з автоматичних гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї в районі Гнутового в смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід".

"Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації супротивника застосовували чергові вогневі засоби. Українські військові продовжують контролювати супротивника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умови повного припинення вогню", - йдеться у зведенні ООС.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Донбасі бійці ЗСУ збили дрон, який російські найманці оснастили осколковою вибухівкою. За допомогою нього терористи намагалися скидати боєприпаси на піхотні позиції українських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?