На елітному курорті Куршевель сталася смертельна пожежа, є жертви: моторошні відео
Категорія
Події
Дата публікації

На елітному курорті Куршевель сталася смертельна пожежа, є жертви: моторошні відео

На елітному курорті Куршевель сталася смертельна пожежа, є жертви: моторошні відео
Джерело:  online.ua

В ніч з 19 на 20 січня на елітному гірськолижному курорті Куршевель у французьких Альпах сталася сильна пожежа. На даний момент відомо, що в результаті спалаху загинули 2 людини, ще 14 людей постраждали, четверо з них знаходяться у важкому стані.

Моторошні відео з місця події опублікували в мережі очевидці, повідомляє ONLINE.UA.

За даними телеканалу BFMTV, смертельна пожежа в Куршевелі виникла близько 5:30 ранку за київським часом. Займання сталося на третьому поверсі будівлі, в якому проживали понад півсотні сезонних працівників, серед яких багато іноземців. З вогнем боролися 70 пожежних, яким тільки через кілька годин вдалося локалізувати загоряння.

Очевидці кажуть, що не всі люди, які знаходилися в будівлі, змогли оперативно евакуюватися, багато хто з них стрибали з вікон. Як мінімум двоє осіб серйозно травмувалися при невдалих стрибках.

Причини пожежі в Куршевелі на даний момент встановлюються. За попередніми даними, причиною пожежі стала недбалість співробітників курорту. На місці події знаходяться представники влади міста.

Як повідомляв ONLINE.UA, в березні минулого року на популярному курорті Грузії сталася страшна аварія на підйомнику. Тоді в Гудаурі постраждала українка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?