Ми вже побачили, кому воно треба: Лукашенко звинуватив Росію в поставках зброї з ОРДЛО в Білорусь
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми вже побачили, кому воно треба: Лукашенко звинуватив Росію в поставках зброї з ОРДЛО в Білорусь

Ми вже побачили, кому воно треба: Лукашенко звинуватив Росію в поставках зброї з ОРДЛО в Білорусь
Джерело:  online.ua

Білоруський глава Олександр Лукашенко відповів на закиди Росії про контрабанду зброї з України. Він звинуватив Москву в тому, що в Білорусь поставляється українська зброя через російський кордон, натякнувши на те, що вже всі бачили, кому вона потрібна.

З такою заявою Лукашенко виступив на зустрічі з міністром закордонних справ Білорусі Володимиром Макєєвим та його попередниками на цій посаді напередодні 100-річчя білоруської дипломатичної служби, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

Лукашенко підкреслив, що йому постійно повідомляють по поставки незаконної зброї з ОРДЛО в Білорусь. При цьому потік йде, за словами білоруського президента, не через білорусько-український кордон, а через відкритий кордон Білорусі і Росії.

"І що найстрашніше (нас росіяни іноді дорікають: ось, у вас там через кордон ...), через російський кордон (через непідконтрольний ділянку кордону України з Росією - ред.) йде зброя, а потім до нас заходить через відкритий білорусько-російський кордон. Зрозуміло, це комусь треба. Просто так же везти не будуть з ризиком. Воно комусь тут треба. І ми вже побачили, кому воно треба було", - заявив Лукашенко.

Білоруський лідер також відповів на закиди в тому, що через Білорусь в Росію йдуть санкційні товари з України. Лукашенко зазначив, що якщо це і відбувається, то в мізерних обсягах, при чому при заступництві митниці та інших служб РФ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Лукашенко назвав умови, на яких можливий розвиток союзного об'єднання з Росією, в тому числі введення єдиної валюти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?